Verkoop: Tweede Tweedehands CookTek ThermaCube Tassen en Basisstation

Bent u op zoek naar hoogwaardige warmhoud tassen voor uw bezorgservice, cateringbedrijf of foodtruck? Dit is uw kans om te profiteren van een geweldige aanbieding op tweedehands CookTek ThermaCube tassen en een bijbehorend basisstation. Deze set is perfect voor ondernemers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en efficiëntie, zonder de hoofdprijs te betalen.

CookTek ThermaCube Tassen – Small (10 stuks)
Onze CookTek ThermaCube tassen zijn slechts een half jaar gebruikt en verkeren in uitstekende staat. Deze thermische tassen zijn ontworpen om uw voedsel op de perfecte temperatuur te houden tijdens transport, wat zorgt voor tevreden klanten en positieve recensies. Nieuwe tassen kosten €272 per stuk (exclusief btw), maar wij bieden ze aan voor slechts €130 per stuk!

Het CookTek basisstation is essentieel voor het optimaal benutten van uw ThermaCube tassen. Dit station zorgt voor het snel en efficiënt verwarmen van uw tassen, waardoor uw voedsel langer warm blijft. De nieuwprijs van het basisstation is €1.851 (exclusief btw), maar wij verkopen het voor slechts €1.000!

Waarom deze Tweedehands warmhoudtassen?
Kwaliteit en Duurzaamheid: CookTek staat bekend om zijn hoogwaardige en duurzame producten. Ondanks dat deze tassen en het basisstation tweedehands zijn, bieden ze nog steeds dezelfde betrouwbaarheid en efficiëntie als nieuwe producten.
Kostenbesparing: Bespaar aanzienlijk door te kiezen voor tweedehands apparatuur. Voor een fractie van de nieuwprijs krijgt u producten die nog steeds in uitstekende staat verkeren.
Milieuvriendelijk: Door tweedehands producten te kopen, draagt u bij aan een duurzamere wereld door hergebruik van kwalitatieve materialen.
Speciale Aanbieding
Heeft u interesse in zowel de tassen als het basisstation? Wij bieden een speciale deal aan als u de hele set in één keer koopt. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw bestelling te plaatsen.

Bekijk en Koop
U bent van harte welkom om de tassen en het basisstation bij ons te komen bekijken. We begrijpen dat u wilt zien wat u koopt en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of om direct uw interesse kenbaar te maken.

Contactinformatie:

Email: siem@siemvanbruggen.nl
Telefoon: +31 6 20862138
Adres: Ravenswade 212E, 3439LD Nieuwegein
Mis deze kans niet om te besparen op hoogwaardige warmhoudtassen en een basisstation van CookTek.

Tweedehands CookTek ThermaCube tassen
Thermische tassen te koop
CookTek basisstation tweedehands
Bespaar op thermische tassen
Kwalitatieve thermische tassen
Tweedehands catering apparatuur
Thermische bezorgtassen kopen
Goedkope CookTek tassen